skip to Main Content
Contact:    06 45 97 62 86 jappie_schotanus@hotmail.com

Dakopbouw Jensemaheerd 156 Groningen

Projectomschrijving Moderne dakopbouw voorzien van geolied Red Cedar en kunststof kozijnen in antraciet Review 18-07-16 Onze ervaring met Jappie is zeer positief. Dit was onze allereerste verbouwing ooit en hij heeft ons er goed doorheen begeleidt. Hij is zeer geduldig, meedenkend,…

Realisatie dakopbouw Groningen

Op deze fraaie kubistische woning hebben wij een dakopbouw (63m2) geplaatst. De nieuwe Western Red Cedar gevelbekleding is in het juiste profiel geschaafd en loopt exact in lijn met de bestaande gevelbekleding op de woning.

Aanbouw westereen

We hebben een moderne aanbouw geplaatst aan een woning van begin 1900.

Badkamer Marum

Projectomschrijving Plaatsen van een nieuwe Badkamer Marum.  

Kozijnen woning uit 1910

Projectomschrijving Nieuwe kozijnen geplaatst in deze karakteristieke woning uit 1910 in Stiens.  

Slaapkamer gerealiseerd op dakterras

Op een groot dakterras heb ik een slaapkamer gerealiseerd. Verder heb ik een nieuwe overloop gecreëerd, het bestaande plafond vernieuwd, op de eerste verdieping een scheidingswand geplaatst en zijn de bestaande boeidelen vervangen door kunststof.

Mantelzorgwoning Surhuisterveen

De garage en een deel van de woning (42m2) zijn omgebouwd tot kleine mantelzorgwoning met  slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en toilet.

Dakpannen schuur vervangen

Ik heb de oude deels kapotte pannen vervangen, door nieuwe mat verglaasde pannen. Het dak hing hier en daar wat door, en is daarom uitgevlakt en voorzien van nieuwe panlatten.

Back To Top